ONLINE DIENSTEN

‘Digital update’
van Wärtsilä’s
digitale aanbod
vandaag de dag


De digitale revolutie verandert de hele wereld – ook Wärtsilä biedt steeds meer digitale dienstverlening voor maritieme industrie. Zo is Wärtsilä Online Services onlangs opgefrist, verbeterd en uitgebreid, garandeert Wärtsilä Konnect B2B solution veilige informatie-uitwisseling en stuurt het nieuwe Eniram Mobile notificaties over onder meer weer en wind voor meer veiligheid en efficiëncy. Een korte update over deze drie digitale services van Wärtsilä.

VERNIEUWD

Wärtsilä
Online Services


De applicatie Wärtsilä Online Services is een intelligent en veilig servicesysteem voor de maritieme branche. Gebruikers kunnen vierentwintig uur per dag online inloggen en alle gegevens van hun installaties inzien, inclusief manuals, service bulletins en garanties. Ook kunnen ze online problemen definiëren en instructies vinden voor probleemoplossing. Verder is het mogelijk om direct onderdelen te bestellen en – ook buiten kantoortijden – contact op te nemen met het Customer Support Center. Klanten hoeven dus niet langs sales of hun vaste contactpersoon bij Wärtsilä om razendsnel weer operationeel te zijn. Wärtsilä Online Services heeft onlangs een update gekregen, waarbij het uiterlijk opgefrist, het aanbod uitgebreid en de functionaliteit verbeterd is.


Klik hier voor meer informatie. Instructievideo’s vind je hier.
En hier vind je onze accountmanagers.

EFFICIËNT

Wärtsilä Konnect
B2B solution


Wärtsilä Konnect B2B solution is een applicatie die het mogelijk maakt om op een veilige manier geautomatiseerd inkooporders in te dienen of offertes te ontvangen. Hierbij wordt de database van Wärtsilä gelinkt aan het systeem van de klant – tailormade, zodat de klant alle regie heeft. Klanten krijgen toegang tot de informatie van Wärtsilä, maar hoeven geen data beschikbaar te stellen. Zo weten klanten zeker dat ze de juiste onderdelen krijgen, is direct duidelijk wat de oplossing kost en wat de condities zijn. Dat alles zonder tijdrovende offertetrajecten. Deze geautomatiseerde inkoop met Wärtsilä Konnect is veiliger, sneller, beter, kortom: efficiënter.

NIEUW

Eniram Mobile


Wärtsilä introduceert Eniram Mobile: realtime ondersteuning voor veilig en efficiënt varen met behulp van regelmatige mobiele meldingen, zowel naar geselecteerde bemanningsleden op het schip, als aan de wal. De app baseert voorspellingen op historische gegevens en realtime data, en maakt het eenvoudiger om efficiënte en veilige keuzes te maken over de vaarroute, zeker als zich onverwachte omstandigheden dreigen voor te doen.


Gebruikers krijgen mobiele meldingen over aspecten als veiligheid, energiebeheer en veiligheid. De meldingen bevatten gegevens over ‘speed over ground’, ‘trim’, ‘list’, wind en weer. Na proefdraaien in 2017 is de app inmiddels beschikbaar voor iedereen. De eerste gebruikers zijn zeer enthousiast over Eniram Mobile.