ONZE INNOVATIEVE WERKWIJZE ZIEN EN ERVAREN

Het nieuwe Wärtsilä Experience Centre

Als technologisch bedrijf dat slimme oplossingen ontwikkelt voor en met klanten en omdat we het belangrijk vinden dat uit te dragen, wordt ons eerste Experience Centre dit jaar geopend, waar bezoekers kunnen zien én ervaren wat we zoal doen. Op den duur zullen er meer van dergelijke centra verspreid over de hele wereld hun deuren openen.

Het nieuwe Experience Centre maakt onze innovatieve werkwijze aanschouwelijk. Het biedt een inspirerend kijkje in onze keuken aan de hand van thema’s als ontwerp, apparatuur, software en hergebruik. Aansprekende presentaties, muurgrote schermen, het gebruik van Augmented Reality en Virtua Reality, en multifunctioneel meubilair zullen bezoekers onderdompelen in de wereld van Wärtsilä.

TROTS

Het idee van een Wärtsilä Experience Centre ontstond vorig jaar bij het management en is door een aantal samenwerkende afdelingen uitgewerkt. Atte Palomäki, VP Communications & Branding en mede-eigenaar van het idee, koestert hoge verwachtingen van centra. ‘Wij bouwen aan een duurzame samenleving met behulp van slimme technologie. Het nieuwe Experience Centre is een perfecte locatie om ons enthousiasme en onze resultaten te delen met bezoekers. Ik verwacht dat onze Experience Centres op een krachtige manier zullen laten zien waar wij voor staan en ik hoop dat collega’s gasten trots rond zullen leiden. De Centres zijn sowieso uitstekende plekken om de banden met relaties verder aan te halen’, zegt Atte.

Gekoppelde

De eerste twee Experience Centres worden nog dit jaar geopend, de ene in het nieuwe hoofdkantoor in Helsinki en de andere in Powergate II in Vaasa. Ook op andere interessante Wärtsilä-locaties elders in de wereld zullen Experience Centres verrijzen. Ze zijn te gebruiken voor presentaties en evenementen voor klanten, personeel en andere relaties. Ook kunnen ze aan elkaar gekoppeld worden voor bijvoorbeeld gezamenlijke meetings.


Meer weten?

Vragen over het Wärtsilä Experience Centre-concept? Zoek dan contact met Eero Tuomikoski (eero.tuomikoski@wartsila.com), general manager Emerging Technologies en projectmanager van het Centre op de Helsinki Campus. Ook kun je een langer artikel lezen in de digitale nieuwsbrief Tribune.