BONUS ZOEKT PORTEMONNEE (M/V)


Wist jij dat je een leuke bonus kunt verdienen als je Wärtsilä aan goede nieuwe mensen helpt? Lees hier hoe het werkt.

De arbeidsmarkt wordt steeds krapper, die tendens zet zich helaas de komende jaren voort. Daardoor hebben we steeds vaker alternatieve wervingskanalen nodig om aan goed personeel te komen. Dat terwijl dát is wat Wärtsilä kenmerkt: goede mensen op de juiste plek. Daarom kun jij een leuke bonus verdienen als jij iemand uit jouw netwerk aandraagt: maar liefst 1500 euro bruto!


Deze zogenoemde referral bonus bestaat al langer, maar is onlangs een nieuw leven ingeblazen. Daarbij is het bedrag opgetrokken.

SPELREGELS

De belangrijkste spelregels volgen hierna – je kunt ze ook nalezen in het Personeelshandboek.


 1. De actie geldt voor iedere medewerker van Wärtsilä Nederland, met uitzondering van bijvoorbeeld de leidinggevende van de afdeling waar de vacature vervuld moet worden.
 2. De nieuwe medewerker moet na zijn of haar proeftijd een vast contract of een jaarcontract aangeboden krijgen.
 3. Je mag niet actief werven bij relaties. Dat zijn alle derden met wie wij een zakelijke relatie hebben, zoals klanten, partners, leveranciers, enzovoorts.
 4. Een kandidaat kan maar door één persoon worden aangedragen.
 5. Contracten die volgen op een uitzendperiode zijn uitgesloten van de bonusregeling.
 6. Interne overplaatsingen zijn uitgesloten van de bonusregeling.

HOE WERKT HET?

 1. Jij tipt een mogelijke kandidaat over onze vacature(s).
 2. Jij mailt de naam van de kandidaat naar de HR-manager of -adviseur van de betreffende vestiging en kondigt aan dat hij of zij gaat solliciteren.
 3. Let goed op: als jouw mail ons later bereikt dan de sollicitatiebrief van de kandidaat, ben je te laat en kun je geen aanspraak maken op de bonus!
 4. De kandidaat stuurt ons zijn of haar curriculum vitae plus sollicitatiebrief en vermeldt jouw naam als tipgever.
 5. Jouw kandidaat wordt op de gebruikelijke wijze in de sollicitatieprocedure opgenomen. Jouw deelname aan de bonusregeling is geen garantie dat hij of zij wordt uitgenodigd voor gesprek of wordt aangenomen.
 6. Tijdens de sollicitatieprocedure hoor je even niets.
 7. Na afloop van de sollicitatieprocedure ontvangt je bericht of we de door jouw getipte kandidaat wel of niet hebben aangenomen. In verband met de privacy lichten we deze keuze niet toe.
 8. Nadat dat de door jou aangebrachte kandidaat de proeftijd succesvol heeft afgesloten en in dienst komt bij Wärtsilä, ontvang je binnen twee maanden je bonus.

CASH JE NETWERKTip een kennis over een Wärtsilä vacature.Na zijn of haar proeftijd ontvang jij 1500 euro bruto. Houd je wel aan de spelregels.