LIFECYCLE CARE
VOOR TURBO-CHARGERS

SLIM ONDERHOUD,

EFFICIENTE BEDRIJFSVOERING

‘‘Bedrijven vragen steeds vaker om oplossingen die hun processen zo veel mogelijk operationeel houden. Ook wil men graag dat wij de onderhoudskosten inzichtelijk maken, zeker voor de lange termijn. Begrijpelijk, de markt is steeds competitiever en ieder dubbeltje wordt omgedraaid. Voor veel van onze klanten is ‘Lifecycle’ dan ook inmiddels een begrip.’’


Arnold Feber, Account Manager, Turbocharger Services.

Bel of mail Arnold om hem uitgebreider te spreken

+32 499 77 50 86

Bekijk ook de downloads en links online

Een motor is zuiniger en presteert beter als de turbo’s goed onderhouden en up-to-date zijn. Wärtsilä heeft alles in huis om turbochargers zo optimaal mogelijk te laten werken, geautoriseerd door ABB/KBB/Napier/Drive train.

Een professioneel onderhouden turbocharger zorgt voor zo gunstig mogelijk brandstofverbruik, optimale installatieprestaties, minder onverwachte storingen en kosten. Wärtsilä is als geen ander op de hoogte van de interactie tussen de turbocharger en motor. Om turbochargers waar dan ook ter wereld in topconditie te houden, heeft Wärtsilä een uitgebreide servicelijn opgezet, bestaande uit vijf onderdelen: Spare Parts, Workshops, Field Services, Lifecycle Solutions, Upgrades & Modernisations.


Turbocharger Spare Parts

Wärtsilä levert een volledig assortiment originele onderdelen, gereedschappen en verbruiksartikelen van fabrikanten zoals ABB, Napier, KBB en Drivetrain HS, waar ze maar nodig zijn. Alle onderdelen zijn getest en voldoen aan de belangrijkste kwaliteitsnormen en de laatste milieu-eisen. Onze klanten profiteren ervan dat we snel reageren en vaak ook snel kunnen leveren.


Wärtsilä heeft momenteel voor meer dan 10 miljoen euro turbochargeronderdelen op voorraad in Kampen. Met deze investering zorgt Wärtsilä ervoor hun klanten zo snel mogelijk te kunnen voorzien van de benodigde onderdelen.

Turbocharger Workshops

Op dit moment heeft Wärtsilä wereldwijd meer dan twintig gecertificeerde werkplaatsen, volledig in eigen beheer, die uitstekend zijn toegerust op het onderhoud van turbochargers en dat aantal groeit alleen maar. De moderne werkplaatsen zijn volledig ingericht op onderhoud en probleemoplossing, maar bieden ook alles voor upgrades en vervanging.


Turbocharger Field Services

Onze Field Services-teams vliegen Wärtsilä’s werkplaatsexpertise en -diensten in, waar dan ook ter wereld. Al onze turbocharger specialisten zijn opgeleid door ABB/Napier/KBB, zodat ze op de hoogte zijn van de laatste modificaties en technologieën. Het opleidingsniveau van onze professionals staat garant voor de hoogste kwaliteit.

DOWNLOAD DE TURBOCHARGER
SERVICES WHITE PAPER

KLANTEN AAN HET WOORD


Manoj Kumar Jahajeeah van Central Electricity Board, Mauritius: ‘‘Het resultaat was zeer bevredigend: betere prestaties, lagere bedrijfskosten dankzij een lager brandstofverbruik en lagere emissies.’’


Teddy Theodore van ENERCAL, Nepoui power plant: ‘‘De prestatieverbetering was veel groter dan verwacht. Tests lieten een besparing op het brandstofverbruik zien van meer dan 8 g/kWh.’’

Turbocharger Lifecycle Solutions: het alles-in-één-pakket

Het onderhoud van de turbo (en eventueel meteen andere Wärtsilä-apparatuur) in één keer vastleggen voor de lange termijn, dat is de kern van Lifecycle-onderhoud. Het alles-in-een-pakket is zeer compleet: Het omvat mankracht, reserveonderdelen, inspecties, operationele en technische ondersteuning en training – dat alles voor vaste prijzen. Ten opzichte van incidenteel onderhoud zijn de voordelen groot: de kosten zijn grotendeels voorspelbaar, de inspecties worden efficiënt ingepland en er zullen zich minder onverwachte storingen voordoen.

Turbocharger Upgrades & Retrofits

Wärtsilä Services ontwikkelt continu moderniseringen en upgrades voor turbocompressoren, die de motorprestaties verbeteren, de efficiëntie verhogen en/of de levensduur van de apparatuur verlengen. Onze teams kunnen ook complexe retrofit-projecten uitvoeren – van de levering van apparatuur tot het realiseren van complete engineering-, inkoop- en constructieoplossingen.

DEEL DIT BERICHT