Wärtsilä

Enabling sustainable societies with smart technologies.

Met onze technische expertise en betrokken medewerkers creëren we complete lifecycle-oplossingen voor de maritieme en energiemarkt. Als service gedreven organisatie staat de klant centraal en geloven wij in marktgedreven, duurzame oplossingen.

DE WERELD IS ONS WERKGEBIED,

WE ZIJN LOKAAL BETROKKEN EN BENADERBAAR.


Vanuit het hart van de Rotterdamse haven richten we ons primair op alle aanvragen, service en onderhoud van het volledige Wärtsilä voortstuwingsportfolio en digitale toepassingen voor de maritieme industrie in de Benelux.

Te denken valt aan monitoring en online services, op-maat advies, onderdelen, onderhoud, reparatie, revisie voor zowel voortstuwingsproducten als motoren als ons navigatie, communicatie en entertainment aanbod.


Naast onze experts op locatie, hebben we een eigen kade in Schiedam en specialistische werkplaatsen in Schiedam, Harlingen, Stellendam, Kruiningen en bieden we reparatie en onderhoud bij ‘Antwerp Dry Docks’. Zo zijn we 24/7 altijd dichtbij.


Onze kennis over voortstuwing en analyse-oplossingen van energiemanagementsystemen voor de maritieme industrie komt uit ons wereldwijde Technology & Services Centre in Drunen. Hier zit ook één van de tien wereldwijde Land & Sea Academies.


In Kampen bevindt zich het Wärtsilä wereldwijde distributiecentrum van (reserve)onderdelen en in Zwolle richten we ons op energieoplossingen voor Afrika en Europa. Ook voor de klassieke merken zoals Stork Werkspoor Diesel, Deutz, Bolnes, Sulzer A / S 4 takt, blijft de kennis in huis en levert onze dochteronderneming QuantiParts, ook gevestigd in Zwolle, onderdelen en service.