WE MOETEN IETS DOEN OM ONZE SECTOR DUURZAMER TE MAKEN

This video has been disabled until you accept marketing cookies. Manage your preferences here or directly accept targeting cookies.

We leven in een tijd van global challenges. Reden voor Wärtsilä om het initiatief te nemen tot een wereldwijde beweging om de maritieme en energie-industrie aan te zetten tot een superefficiënt, ecologisch verantwoord, digitaal verbonden en samenwerkend ecosysteem. Met haar purpose statement: Enabling sustainable societies with smart technology en strategie zet Wärtsilä hierop in. Maar dat kan een technologiebedrijf en OEM-er niet alleen...

Met het breedste, meest uitgebreide aanbod, is geen bedrijf beter in staat dan Wärtsilä om deze beweging aan te sturen. De beweging noemen we ‘An Oceanic Awakening’: een campagne met een wake-up call om alle belanghebbenden van onze sector te verbinden en samen te werken aan een duurzaam ecosysteem met slimme technologieën. Een campagne waar Wärtsilä meer initiatieven de komende periode aan zal gaan linken. Het eerste initiatief is de oprichting van het onafhankelijke forum SEA20.

Het moet anders

Overcapaciteit. Inefficiëntie van brandstof. Lange wachttijden voor het aanmeren van schepen. Afval in de zee. Het heeft allemaal invloed op onze industrie, op de wereld waarin we leven, de toekomst van onze groeiende steden en de kosten van vrijwel elk item in de wereldeconomie.


Verandering is noodzaak. Om dit te bewerkstellingen, kondigde Wärtsilä SEA20 aan: een internationaal open forum voor beleidsmakers om de benodigde ontwikkelingen samen vorm te geven door 's werelds meest slimme en ecologisch ambitieuze maritieme steden bij elkaar te brengen om hun rol in maritieme ecosystemen te heroverwegen, om praktische oplossingen te bedenken, best practices te delen, nieuwe technologieën toe te passen en bij te dragen aan slimmer zakendoen via onze oceanen. Deze bedrijfsoverstijgende samenwerking binnen de sector is nodig – juist op dit moment, nu er nog meer vragen dan antwoorden zijn. SEA20 is een initiatief zonder winstoogmerk en wordt beheerd door Nordic West Office.

Accelereren

SEA20, geïntroduceerd tijdens de SMM-beurs in Hamburg afgelopen september, bracht ook een aantal key influencers bij elkaar die bekijken hoe de eerste pilotsteden het best kunnen profiteren van een Smart Marine Ecosystem. Als oprichter van SEA20 is Wärtsilä’s president en CEO Jaakko Eskola enthousiast: “De roep om meer efficiëntie, duurzaamheid en connectiviteit is te sterk om te negeren. Er is nu echt een snelle acceleratie nodig, die de complete sector én de samenleving in haar geheel ten goede komt. Binnen het forum gaan we met de hele branche en andere betrokken partijen hard werken aan een duurzame toekomst.”

Meer weten over SEA20?

SEA20 is mogelijk gemaakt door Wärtsilä. Het is een initiatief zonder winstoogmerk en wordt beheerd door Nordic West Office.

Meer weten over 'An Oceanic Awakening'?

Algemeen contactpersoon

Andrew Calzetti

Marketing Director Wärtsilä

Lokaal contactpersoon

Sabine Bonenkamp
Manager Marketing Communications, Wärtsilä

DEEL DIT BERICHT